| Takım adlarının türkçe anlamları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
bean_24 Misafir
| Konu: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:09 pm | |
| hawk= doğan celtic= kelt bobcat= vaşak bull= boğa cavalier= şövalye maverick= sahipsiz dana yani kurallara uymayan kimse nugget= külçe piston= piston warrior= savaşçı rocket= roket pacer= yarışta hızı ayarlayan kimse clipper= hızlı giden laker= gölcü :ic: grizzlie= boz ayı heat= ısı olmasına rağmen ateş anlamında kullanılmış buck= antilop, erkek geyik timberwolf= orman kurdu net= ağ, file hornet= eşekarısı knick= kıvrım, büklüm magic= sihir 76er= 76cı sun= güneş trail blazer= yol gösterici king= kral spur= mahmuz supersonic= sesten hızlı raptor= bir tür dinazor jazz= caz wizard= büyücü |
|
| |
champion Misafir
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:10 pm | |
| güzel olmuş valla en iyisi magic ve suns sanırım |
|
| |
Psychopath Yönetici
Mesaj Sayısı : 9522 Yaş : 31 Şehir/Ülke : İstanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : Billups & Melo Points : 3677 Kayıt tarihi : 05/05/07
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:11 pm | |
| Magic ve Bulls en güzelleri eğlenceli bi topic | |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:12 pm | |
| Sağol... Magic tamam da Şu suns için intihar edicem... Bence en anlamlısı Dallas.... |
|
| |
Psychopath Yönetici
Mesaj Sayısı : 9522 Yaş : 31 Şehir/Ülke : İstanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : Billups & Melo Points : 3677 Kayıt tarihi : 05/05/07
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:13 pm | |
| - bean_24 demiş ki:
- Sağol... Magic tamam da Şu suns için intihar edicem... Bence en anlamlısı Dallas....
Lakerslılar Suns'ı sevmez heralde..Bende sevmiyorum gerçi evet mavericks de iyimiş | |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:16 pm | |
| Hocam ben 1. si nash-marion-barbosa üçlüsünden nefret ediyorum...2. si zaten sen söyledin lakerslıyım... Suns eledi ya bizi üst üste gıcığım... Ama öyle bir halledicek ki suns ı lakers... Lakers olmasa da denver halledicek... :ic: |
|
| |
Psychopath Yönetici
| |
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:23 pm | |
| İlk turda karşılaşmamızın yanı sıra, ben çok isterim conferance finalinde işi bitirmemizi... Ne güzel olurdu değil mi... : |
|
| |
Psychopath Yönetici
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:25 pm | |
| - bean_24 demiş ki:
- İlk turda karşılaşmamızın yanı sıra, ben çok isterim conferance finalinde işi bitirmemizi... Ne güzel olurdu değil mi... :
konferans finalinde Suns,Mavericks veya Lakers'la oynamamızı isterim..Ama şu haliyle Lakers'ı dağıtırız | |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:29 pm | |
| Bencede... Ama Lakers şuanki haliyle kalmayacak unutma... Bence suns çıksın denver ın karşısına onları dağıtalım... Benim AI formasıyla bir phx liyi dağıttığım gibi... |
|
| |
Psychopath Yönetici
| Konu: Geri: Takım adlarının türkçe anlamları Haziran 26th 2007, 1:40 pm | |
| - bean_24 demiş ki:
- Bencede... Ama Lakers şuanki haliyle kalmayacak unutma... Bence suns çıksın denver ın karşısına onları dağıtalım... Benim AI formasıyla bir phx liyi dağıttığım gibi...
helal olsun :cheers: | |
|
| |
bean_24 Misafir
| |
| |
| Takım adlarının türkçe anlamları | |
|