| Chauncey Billups | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Nugsahol Misafir
| Konu: Chauncey Billups Eylül 5th 2007, 5:07 pm | |
| Chauncey Ray Billups 25 Eylül 1976'da Denver'da doğmuştur.Chauncey Billups şu anda Detroit Pistons Takımının kaptanlığını yapmaktadır.Kolej ve üniversite yıllarında Colorado'da oynamıştır.Lakabı ''Mr. Big Shot''.2008 Yaz Olimpiyatlarına ABD Milli Takımı ile katılacakdır. Chauncey Billups basketbol kariyerine Denver'da ''George Washington High School'' da başlamıştır.Billups 1995 McDonald's All-American Team çağırılmıştır fakat dizindeki sakatlık nedeniyle oynayamamıştır.Billups dört kez All-Star seçilmiştir. 1997 Draft'ın da Boston Celtics tarafından üçüncü sırada seçilmiş fakat Kenny Anderson karşılığında Toronto Raptors'a takas edilmiştir.Toronto Raptors'da onu Orlando Magic'e takas etmiştir.Orlando Magic de hiç oynayamadan hayalindeki takım Denver Nuggets'a gelmiştir.Ardından 2000 yılında Detroit Pistons'a takas edilmiştir. |
|
| |
Psychopath Yönetici
Mesaj Sayısı : 9522 Yaş : 31 Şehir/Ülke : İstanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : Billups & Melo Points : 3677 Kayıt tarihi : 05/05/07
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 5th 2007, 5:08 pm | |
| Bu bölüme yaptığın katkılar için sana teşekkür ediyorum ve bence Billups Nuggets'da değil Pistons'da efsane olmuştur.. | |
|
| |
Nugsahol Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 5th 2007, 5:08 pm | |
| - jR_Smith demiş ki:
- Bu bölüme yaptığın katkılar için sana teşekkür ediyorum ve bence Billups Nuggets'da değil Pistons'da efsane olmuştur..
katılıyorum ama sonuçta büyük bir oyuncu o yüzden topic açtım.. |
|
| |
Psychopath Yönetici
Mesaj Sayısı : 9522 Yaş : 31 Şehir/Ülke : İstanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : Billups & Melo Points : 3677 Kayıt tarihi : 05/05/07
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 5th 2007, 5:09 pm | |
| - Nugsaholic demiş ki:
- jR_Smith demiş ki:
- Bu bölüme yaptığın katkılar için sana teşekkür ediyorum ve bence Billups Nuggets'da değil Pistons'da efsane olmuştur..
katılıyorum ama sonuçta büyük bir oyuncu o yüzden topic açtım.. bencede şu anda Iverson yerine hala bizde olabilirdi :cry: ;) | |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 6th 2007, 2:57 pm | |
| Saçmalama ne kadar iyi olursa olsun, Asla Ivy gibi olamaz... |
|
| |
Carmelo-DN Yönetici
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 31 Şehir/Ülke : Istanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : forever nuggets.. Points : 9 Kayıt tarihi : 10/05/07
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 6th 2007, 4:06 pm | |
| - bean_24 demiş ki:
- Saçmalama ne kadar iyi olursa olsun, Asla Ivy gibi olamaz...
bencede 10 tane billups gelse ivy kadar olamaz... | |
|
| |
Nugsahol Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 6th 2007, 6:06 pm | |
| Bence Billups'ta Ivy kadar iyi.. |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 7th 2007, 1:10 pm | |
| - Nugsaholic demiş ki:
- Bence Billups'ta Ivy kadar iyi..
Onun kadar iyi olabilir ama ondan üstün asla olamaz.... ;) - Carmelo-DN demiş ki:
- bean_24 demiş ki:
- Saçmalama ne kadar iyi olursa olsun, Asla Ivy gibi olamaz...
bencede 10 tane billups gelse ivy kadar olamaz... Desteğin için teşekkür ederim.... |
|
| |
Carmelo-DN Yönetici
Mesaj Sayısı : 224 Yaş : 31 Şehir/Ülke : Istanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : forever nuggets.. Points : 9 Kayıt tarihi : 10/05/07
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 7th 2007, 3:01 pm | |
| | |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 7th 2007, 11:22 pm | |
| |
|
| |
Nugsahol Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 8th 2007, 9:14 am | |
| Billups olsa şimdi ki Iverson takasına gerek kalmazdı ve Andre Miller bizde olurdu |
|
| |
bean_24 Misafir
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 10th 2007, 6:45 pm | |
| Ama Iverson bizde olmazdı... |
|
| |
Psychopath Yönetici
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 28th 2007, 11:11 pm | |
| ben billups2u bizim takımda görmek isterdim.. | |
|
| |
Jewels Sophomore Nugget
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 35 Şehir/Ülke : İstanbul/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : Öğrenci Points : 0 Kayıt tarihi : 26/09/07
| Konu: Geri: Chauncey Billups Eylül 29th 2007, 9:27 am | |
| Ben istemiyorum :gulen yuz: | |
|
| |
oulcan Nugget
Mesaj Sayısı : 155 Yaş : 32 Şehir/Ülke : Antalya/Türkiye NBA Takımı : Nuggets İleti : Allen Iversonn (DeNveR) Points : 0 Kayıt tarihi : 04/04/08
| Konu: Geri: Chauncey Billups Nisan 6th 2008, 9:34 am | |
| billups iyi oyuncu ama ıverson kadar olamaz | |
|
| |
enesalper Moderatör
Mesaj Sayısı : 135 Yaş : 29 Şehir/Ülke : Adana/Türkiye NBA Takımı : Denver Nuggets Points : 41 Kayıt tarihi : 14/06/08
| Konu: Geri: Chauncey Billups Temmuz 1st 2008, 7:33 am | |
| ben ıverson yerine billups ı isterim çünkü ıverson oyun kuramıyor carter da bence iyi değil | |
|
| |
| Chauncey Billups | |
|