Denver Nuggets Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denver Nuggets Türkiye

WWW.NUGGETSTR.COM ADRESİNDEYİZ ! FORUM YAKINDA İNAKTİF OLACAKTIR !

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Haberler

+8
CAnthony15
E_Elensar
NaBRuK
Nugsaholic
Jewels
Carmelo-DN
pro.nuggets
Psychopath
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Sonraki
YazarMesaj
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

Şehir/Ülke : İstanbul/Türkiye
NBA Takımı : Nuggets

Haberler - Sayfa 42 Empty
MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 21st 2010, 11:32 am

Lakers'ta Bynum sakatlandı
Los Angeles Lakerslı oyuncu Andrew Bynum cuma gecesi oynanan karşılaşmada aşil tendonundaki zorlanmadan dolayı bir süre sahalardan uzak kalacak.

Bynum üçüncü çeyreğin bitimine 10:09 saniye kala soyunma odasından gelirken, koridorda ayağındaki sakatlığın devam etmesinden ve acı hissetmesinden dolayı durdu. Bynum'un durumu cumartesi günü çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

Bynum sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sadece koşuyordum ve baldırımda çok acı hissettim. Şuan biraz daha iyi. Çok keskin ve çabuk bir acıydı. 1 yada 2 saniyelik keskin bir acıydı" ifadelerini kullandı.
https://denvernuggets.yetkin-forum.com
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 22nd 2010, 5:18 pm

Hill: D'Antoni Beni Benchte Unuttu

New York Knicks'ten, Houston Rockets'a takas olan çaylak oyuncu Jordan Hill, eski koçu Mike D'Antoni'ye sitem etti.
Knicks dönemlerinde fazla fırsat bulamayan Hill, bunu D'Antoni'nin tutumuna bağlarken ;

''Koç D'Antoni, veteran oyuncularına çaylak oyuncularından daha çok güveniyordu. Çaylaklar ilk yıl daha çok öğrenmeye ihtiyaç duyuyorlar. Ben sabırla bekledim. New York'ta fanlar benim yeteneklerimi biliyorlardı ama ben bunu göstermek için fırsat bulamadım.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 22nd 2010, 5:18 pm

D'Antoni: Kötü Çaylaklarla Oynamam

Kendisine sitem eden Jordan Hill'in sözlerine karşılık olarak Knicks coachu Mike D'Antoni adeta bomba gibi söz söyledi.
Hill, Knicks-Rockets maçından önce ''D'Antoni çaylakları oynamayı sevmiyor.'' demişti. Mike D'Antoni ise bu sözlerin üzerine basına ''Ben kötü çaylaklarla oynamayı sevmiyorum.'' dedi.

Mike D'Antoni yaptığı açıklamada, ''Ben çaylaklarla oynamam öyle mi ? Hayır ben kötü çaylaklarla oynamam.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 22nd 2010, 5:19 pm

Bell Knicks Yolcusu Olabilir

New York Knicks, Mike D'Antoni'nin eski öğrencisi Raja Bell'le bu yaz anlaşabilir.
Golden State Warriors'ın bu yaz kadrosunda tutmayı düşünmediği ve yol vereceği Raja Bell için New York Knicks'in devreye girebileceği belirtildi.

Başkan Walsh'un da Bell'e sıcak baktığı ve cap boşluğu olması halinde oyuncuya kontrat verebilecekleri ifade edildi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 22nd 2010, 5:19 pm

Ilgauskas Cavaliers'a İmza Atıyor

Serbest oyuncu statüsünde olan Zydrunas Ilgauskas, Cleveland Cavaliers'la kontrat görüşmelerine başlıyor ve oyuncunun Cavaliers'a katılması an meselesi.
Cavaliers'tan, Wizards'a takas olan ve daha serbest kalan Zydrunas Ilgauskas, aradan geçen 1 aylık süreç sonrasında tekrar Cavaliers'a imza atmak için gün sayıyor.

Zydrunas Ilgauskas'ın, Cavaliers'ın yapacağı Batı turnesinde takımdaki yerini alması bekleniyor.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

Miller: En İyi Kararı Vereceğim

Bu yaz serbest kalacak olan Washington Wizards guardı Mike Miller, yazın seçenekleri gözden geçireceğini ve kendisi için en iyi kararı vereceğini söyledi.
Mike Miller, Wizards'da kalabileceğini söylerken ''Seçeneklerimi gözden geçireceğim. Washington beni tekrar burda görmek isterse bunuda düşüneceğim. Ben yazın en iyi kararı vereceğim.'' dedi.

Mike Miller bu sezon 40 maçın 36'sında ilk 5 çıkarken 9.8 sayı-5.9 ribaunt ve 3.6 asist ortalama ile oynadı.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 22nd 2010, 5:20 pm

Lopez: Amaç 10 Galibiyet Değil

New Jersey Nets'in yıldız pivotu Brook Lopez amaçlarının 10 galibiyet olmadığını söyledi.
NBA tarihinin en kötü sezon derecesi 9-73'le Sixers'a ait. Sixers bunu 1972-73 sezonunda yapmıştı. Nets'te bu sezonki kötü gidişiyle bu rekora ortak konumunda.

Lopez, Nets'in 10 galibiyet almaya odaklanmadığını söylerken ''Biz sadece 10 maç kazanmaya bakmıyoruz. Daha fazla maç kazanmak için sahaya çıkıyoruz.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 23rd 2010, 7:14 pm

Haftanın Oyuncuları: Pierce&Gasol

NBA'de haftanın oyuncuları açıklanırken Doğu'da Boston Celtics'in yıldız oyuncusu Paul Pierce ve Batı'da Lakers'ın yıldızı Pau Gasol haftanın oyuncuları oldu.
Boston Celtics'in 4-0'lık haftasında yıldız oyuncu Paul Pierce 24.8 sayı ortalama yakalarken %63 şut isabetiyle oynadı. Pierce aynı zamanda 3.8 ribaunt-2.3 asist ve 1.8 top çalma yaptı.

Lakers'ın 3-0'lık haftasında Pau Gasol %68.5 şut isabetiyle 24.8 sayı-11.8 ribaunt ve 3.4 asist
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 23rd 2010, 7:14 pm

Bynum'dan sevindirici haber
NBA'in şampiyonluk adaylarından Los Angeles Lakers'ın genç pivotu Andrew Bynum, geçtimiz Cuma akşamı oynanan Minnesota Timberwolves maçında aşil tendonundan sakatlanıp mücadeleyi yarıda bırakmıştı. Potalara ne zaman döneceği belirsiz olan Bynum ile ilgili doktorlardan sevindirici haber geldi.

Doktorlar Bynum'un, sakatlandığı sol aşil tendonunda yırtık meydana gelmediğini söyleyerek iyi haberi verirken iki hafta içinde parkelere dönebileceğini müjdeledi.

Bu gelişme sonrası Bynum'un normal sezonun kalan maçlarında oynaması beklenmezken playoff'lara yetişebileceği ifade ediliyor.

Lakers head coachu Phil Jackson, Andrew Bynum'un yokluğunda Pau Gasol'ü pivot pozisyonuna çekip Lamar Odom'u dört numarada oynatırken yedek uzunlar Josh Powell ve D.J. Mbenga'nın oynama sürelerinin de artış göstermesi bekleniyor.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 24th 2010, 5:36 pm

Warriors İçin $400M İsteniyor

Satışı gündemde olan Golden State Warriors'ın takım sahibi Chris Cohan'ın istediği para tartışma konusu olurken Warriors'ın ne kadara satılacağı merak konusu oldu.
Cohan, Warriors için 400 milyon dolar isterken yaşanan ekonomik kriz bu miktarın düşebileceği yönünde fikirlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Michael Jordan geçtiğimiz günlerde Bobcats'i 275 milyon dolara almıştı.

2004 yılında Suns'ı 401 milyon dolara alan Robert Server, Warriors'ın satışıyla ilgili olarak ''Açıkçası burası büyük bir pazardır. Onların büyük bir taraftar topluluğu var ligin en iyileri arasında. Cohan burayı satmak istiyorsa bu bir ticaret onu anlarım.'' dedi.

Warriors'ı alması beklenen isim ise Larry Ellison.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 25th 2010, 4:15 pm

Bogut: Yılın Koçu Skiles Ya Da Brooks Olur

Milwaukee Bucks'ın yıldız pivotu Andrew Bogut, Yılın Coachu ödülü için Scott Skiles ve Scott Brooks'un arasında yarış olduğunu söyledi.
Bogut'a göre Yılın Coachu için 2 aday var. Bunlardan biri kendi coachu Skiles, diğeri ise Thunder coachu Brooks.

Bogut açıklamasında, ''Açık konuşmak gerekirse ödülün veriliş şekline bakınca Skiles ve Brooks arasında bir yarış olduğunu görüyorum. Başka hiç kimseyi yarışın içinde görmüyorum. Bana kalırsa ödülü Skiles almalı.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 25th 2010, 4:16 pm

Kobe: Play-Off Atmosferini Yaşadık

SA Spurs'ü 92-83 mağlup eden Los Angeles Lakers'ta takımın 2 yıldızı Kobe Bryant ve Pau Gasol maçtan sonra açıklamalarda bulundu.
Gasol savunmanın önemine vurgu yaparken, Kobe ise aldıkları galibiyetin önemine değindi. Kobe yaptığı açıklamada ''Play-off atmosferinde bir maç oldu.'' derken, ''Mücadele etmek zorunda olduğumuz bir maçtı ve bizim için önemli bir galibiyet oldu.'' dedi.

Gasol, maçın kazanılmasında savunmanın öneminin büyük olduğunu söylerken, ''Sezonun bu bölümünde bizim gerçekten neye odaklanmamız gerektiğini anladığımızı düşünüyorum. Savunma yaparak oynadığımız zaman hücumlarımız anlam kazanıyor.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 25th 2010, 4:16 pm

Bosh: Her Şeyi Benden Beklemeyin

Toronto Raptors'ın süper starı Chris Bosh bu sabaha karşı kaybedilen Utah Jazz maçı sonrası yine isyan etti ve eleştirilerde bulundu.
Bosh, Utah yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada ''Utah, Batı'nın en iyi takımlarından biri. Ama bu bizim mazeretimiz olamaz. Evet onlar iyi takım ama biz kazanmakla ne kadar ilgiliydik ? Ben o ateşe sahip olduğumuzu düşünmüyorum.'' dedi.

Bosh, takımın motivasyon eksikliği olduğunu söylerken bunun kendi sorumluluğunda olmadığını söyledi ve ''Ben diğerlerine onu aşılayamam. Herkes buna sahip olmalı. Ben her şeyi yapamam.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 27th 2010, 11:27 am

Cezası belli oldu!
Washington Wizards'ın 3 kez All-Star olan Guard'ı Gilbert Arenas soyunma odasına silah getirmekten dolayı 2 yıl hapis istemi cezasından kurtuldu.

Soyunma odasına silah getirilen Gilbert Arenas'a yargıç tarafından müsamaha gösterilirken, Başhakim Robert Morin yaptığı açıklamada, "Arenas'ın cezasının bir parçası olarak rehabilitasyon merkezinde 30 gün geçirmesi, 400 saat kamuya hizmet ve şiddet suçundan dolayı 5 bin dolarlık para cezası ödemesine karar verilmiştir" dedi.

Hakim yaptığı açıklamara Arenas'ın silahını teslim ettiğini sorumlulukları kabul ettiğini ve içten gelen bir pişmanlık gösterdiğini söyledi. Duruşmaya siyah takım elbise ve kravat ile çıkan Gilbert Arenas ise yaptığı hareketin aptalca ve sorumsuzca olduğunu söylerken, "Bütün olanlar için çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeMart 28th 2010, 12:44 pm

Mehmet Okur Milli Takım'a dönüyor!
Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Utah Jazz takımının formasını giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, bu yıl Türkiye'nin ev sahipliğini yapacağı Dünya Basketbol Şampiyonası için Milli Takıma davet edildiğini belirterek, ''Bu sene inşallah ben de orada olacağım'' dedi.

Washington Wizards'ı deplasmanda 103-87 mağlup ettikleri maçın ardından, Türk gazetecilerin sorularını yanıtlayan Okur, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 2010 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası hedeflerine dair soru üzerine, geçenlerde konuyla ilgili olarak, (A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay ve idari menajer Barbaros Akkaş ile Toronto Raptors'ın formasını giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile biraraya geldiklerini söyledi.

Toplantının çok olumlu geçtiğini, gelecek yazın programını, kimlerin katılıp kimlerin katılmayacağını konuştuklarını anlatan Okur, "Bu yıl kendimi yüzde yüz hissediyorum. Geçen yıllarda çok sakatlıklarım vardı, Milli Takımda çok oynayacak durumda değildim. Bu yıl inşallah ben de orada olacağım. Beni de davet ettiler. Benim ve Türk basketbolu için çok önemli bir turnuva. O yüzden de orada olup 2001'de yaşadığımız Avrupa ikinciliğini, neden olmasın dünya ikinciliği yapalım, çünkü kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Bütün Türkiye bizim arkamızda olacak. Güzel bir hazırlık döneminden sonra inşallah finalde hep beraber görüşürüz" dedi.

-''YÜZDE YÜZÜME ULAŞTIM''-

Okur, Utah Jazz'daki performansına ilişkin olarak, hem sakatlığı hem de bir kaç kez hastalanması nedeniyle sezona biraz yavaş başladığını, zorlu bir ilk yarı geçirdiğini, ancak ikinci yarıda ''yüzde yüzüne'' ulaştığını söyledi.

Hem bireysel hem takım olarak iyi basketbol oynadıklarını ifade eden Okur, ''Hatalarımızdan ders çıkardık. Sezonu da iyi götürüyoruz. Play-off'a 8 maç kaldı. Bu son 8 maçı da kazanarak play-off'ta üst sıralarda yer alıp ve iç saha avantajını elde edip Play-off'a öyle başlamak istiyoruz'' diye konuştu.

Okur, ligdeki son maçlarının çok kritik maçlar olduğuna işaret ederek, ''Biz iki maç kazanıp, onların iki maç kaybetmesi bizi ikinci sıraya alır. Tam tersi olduğu zaman da bizi 4'üncü, 5'inci sıraya atar. O yüzden her maç çok önemli. Her maçı farklı değerlendirip, en iyi şekilde sahaya çıkıp son 8 maçı da kazanmak istiyoruz'' dedi.

Washington Wizards'la oynadıkları maçı da değerlendiren Okur, önceki gün Indiana Pacers'a karşı talihsiz bir yenilgi aldıklarına, o yüzden Wizards'la maçlarının önemli olduğuna dikkati çekti.

Okur, ''Güzel bir maç oldu. Ben de kendimi iyi hissettim. Takım arkadaşlarım bana hücumda çok yardımcı oldular. Oyunumu hem içeride hem dışarda iyi pozisyon alarak, iyi değerlendirerek, güzel bir galibiyet oldu bizim için'' ifadesini kullandı.

-''NBA'DEKİ TÜRK OYUNCULARLA SÜREKLİ İRTİBAT HALİNDEYİZ''-

NBA'deki Türk oyunculardan Hidayet Türkoğlu ile görüştüğünü, ancak Ersan İlyasova ile pek fazla görüşemediğini anlatan Okur, ''Şimdi Ersanlar daha iyi gidiyor. Hidayetler 8'inci, ama onların biraz daha kritik gözüküyor fikstürleri, geçende son saniyede Denver Nuggets'a yenildiler. Sürekli irtibat halindeyiz. İnşallah her ikisi de Play-off'a kalır, iyi başarılara imza atarlar'' diye konuştu.

Okur, Utah'taki geleceğiyle ilgili bir soru üzerine, iki yıllık daha sözleşmesi olduğunu, dolayısıyla 2012'ye kadar Utah Jazz'da oynayacağını hatırlattı.
Utah Jazz'den sonraki planlarına dair de Okur, ''Bakalım. Yaş olacak 33-34. Ondan sonra hedef tabii ki 35-36'lara kadar oynamak, ama sonuçta spor bu, sakatlığı var, sağlığı var. Vücut nereye kadar götürürse ben de oraya kadar Türkiye'yi burada en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim'' dedi.

Okur, ''Türkiye'de jübilenizi hangi takımda yapmayı düşünüyorsunuz?'' sorusu üzerine, hedefinin basketbol kariyerini ABD'de sonuçlandırmak olduğunu belirterek, ''Dönersem de ilk seçeceğim yer, koyu bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe'de bitirmek isterim'' ifadesini kullandı.

-MEHMET OKUR'DAN GENÇ TÜRK BASKETBOLCULARA TAVSİYE-

ABD Kolej Liginde oynayan Türk basketbolculara tavsiyelerine ilişkin bir soruyu da Okur, ''Çok çalışmak çok önemli ama ben gençken doğrusunu söylemek gerekirse en önce salona giderdim. Kaç kere gece yarısından sonra eve döndüğümü hatırlıyorum, biraz da basketbola geç başlamamın hırsıyla, çünkü o arayı kapatmam gerekiyordu. Gençlere önerebileceğim şey; kendilerine hedef koymaları ve o hedef doğrultusunda çok çalışmaları'' şeklinde yanıtladı.

Aile hayatıyla ilgili sorular üzerine de Okur, Utah'ta 6'ncı yılını geçirdiğini, hayata alıştığını söyledi.

Okur, geçen ay ikinci çocukları Yiğit Mehmet'in dünyaya geldiğini hatırlatarak, oğullarının kızları Melisa gibi zorlu bir bebeklik dönemi geçirmediğini, düzenli yiyip içtiğini ve geceleri uyuduğunu, bu yüzden kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi. Okur, adının gelecekte temsil edilmesi ve nesilden nesile geçmesi için oğullarına Mehmet ismini koyduklarını söyledi.

-''DERBİ MAÇI İNANIYORUM Kİ FENERBAHÇE KAZANACAK''-

Çocuklarının basketbolcu olmasını isteyip istemediği sorusunu da Okur şöyle yanıtladı:

''Tabii ki isterim. Sonuçta ben de basketboldan önce futbolla başladım. İki yıl profesyonel futbol oynadım. Şans eseri basketbola başladım, iyi ki de başlamışım. Ama illaki basketbol ya da futbol oynasın değil, onları bir şekilde yönlendirmeye çalışacağım. Kendileri hangi yeteneklere sahipse, hangi spora daha yatkınsa, o sporda her zaman onları desteklemeye çalışacağım''

Okur, Turkcell Süper Lig'de bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça dair tahmininin sorulması üzerine de, ''Onlar da son viraja girdiler. Kimlerin oynayıp oynamayacağını şu anda bilmiyorum, ama son virajda önemli bir derbi. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe kazanacak'' dedi.

ABD'deki Ermeni tasarısına dair gelişmeleri takip edip etmediği sorusunu da, esprili olarak, ''2010'da inşallah başarılı oluruz'' diye yanıtlayan Okur, siyaseti takip edemediğini sözlerine ekledi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 1st 2010, 4:03 pm

Dallas Tarih Yazacak

Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies maçı öncesinde 49 galibiyette bulunuyor. Mavs, Grizzlies maçını kazanırsa 50. galibiyetini alarak tarihe geçecek.

Dallas Mavericks, üst üste 9 sezondur 50 galibiyetin üzerine çıkarken bu sezonda 50 galibiyeti aşması halinde üst üste 10. kez bunu başaracak ve NBA tarihinde bunu başaran 3 takımdan biri olacak.

Daha önce Los Angeles Lakers 1979-80/1990-91 sezonları arasında 50 galibiyet barajını peş peşe geçerken aynı zamanda Spurs'te 1999-2000 sezonundan beri 50 galibiyet barajını aştı
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 1st 2010, 4:06 pm

Hido "10 binler" kulübünde!
NBA’de 2000-2001 sezonundan bu yana forma giyen Hidayet Türkoğlu, Charlotte Bobcats’i 103-101 yendikleri maçta 11 sayı üretip, ‘10 binler’ kulübüne girmeyi başardı. Geçen 11 sezonda, Play-Off’lar dahil 9 bin 990 sayı üreten Hido, attığı son üçlükle 10 bin sayı barajını aşarken, bu onuru elde eden ilk Türk basketbolcu olurken, 9. Avrupalı oldu. Alman yıldız Dirk Nowitzki, 20 bin barajını geçerken, aktif basketbolu bırakan bir başka Alman Detlef Schrempf ise 15 bin 761 sayıyla ikinci, yine efsane Vlade Divac da 13 bin 398 sayı ile 3. sırada bulunuyor.

10 bin barajını aşan diğer Avrupalılar şöyle: Rik Smits, Peja Stojakovic, Pau Gasol, Tony Parken ve Zydrunas İlgauskas.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 2nd 2010, 5:17 pm

Marbury Gelecek İçin Kararsız

Çin'de başarılı bir sezonu geride bırakan ve All-Star MVP'si seçilen Stephon Marbury'nin, gelecek yıl için henüz kararını veremediği belirtildi.

30 sayı- 10 asistlik All-Star performansıyla dikkat çeken Marbury, Çin'deki takımı Shanxi'de kariyerini sürdürmek için daha önce $2milyonluk bir talepte bulunmuştu. Takımdaki en iyi arkadaşı olan eski bir Knicks oyuncusu Maurice Taylor'ın İtalyan ekibi Benetton Treviso ile anlaşması sonrası hayal kırıklığı yaşayan Marbury, son durumuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, "Halen görüşmelerimi sürdürüyorum. Ancak bir sonuca da varamadım" dedi.

Marbury, NBA'de play-off'a kalan bir takımla anlaşma konusunda ise herhangi bir yorumda bulunmadı.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 2nd 2010, 5:17 pm

Lebron: Şampiyonluğu Buraya Getirene Kadar Durmak Yok

NBA Tv'ye verdiği demeçte yıldız olyuncu hedefinin şehre şampiyonluğu getirmek olduğunu ve bunu gerçekleştirene kadar da durmaya niyetinin olmadığını belirtti...

" Benim hedefim bu ve bu büyük bir hedef...Şampiyonluğu şehre getirmek benim amacımdır ve bunu başarana kadar da durmaya niyetim yok..." şeklinde konuşan yıldız oyuncunun yaz döneminde serbest kalacağı düşünüldüğünde en azından şampiyonluğu Cleveland'a getirene kadar takımdan ayrılmayacağı düşünülebilir...
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 3rd 2010, 11:27 am

Kobe ile 3 yıl daha
Los Angeles Lakers genel menajeri Mitch Kupchak yaptığı açıklamada yıldız oyuncuları Kobe Bryant ile anlaşmalarını 3 yıl daha uzattıklarını söyledi.

Genel menajer Mitch Kupchak anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bu anda Kobe Bryant ile anlaşma sağlayabildiğimiz ve anlaşmamızı uzattığımız için son derece mutluyuz. Kobe basketbol tarihinde en mükemmel oyuncuları yetiştime konusunda ve NBA Şampiyonasında Los Angeles Lakers'ın temel taşı olarak liderlik görevi yapıyor. Bizim bu sezonki ana amaçlarımız Kobe Bryant ve Pau Gasol ile sözleşme uzatmaktı. Pau Gasol ile sezon öncesi ve Kobe Bryant ile şimdi sözleşme imzalamamız ile takımın çekirdeğinin korunmasına yardımcı oldu ve beklenen geleceğin ve takımın başarısının yıllarca devam etmesini sağladı" ifadelerini kullandı.

BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYER

Kobe Bryant 13 yılı aşkın kariyeri boyunca sayısız ödülün sahibi olurken, 2009 NBA Finalinde MVP, 2008 yılında 12 kez NBA All-Star olarak ve NBA'in en değerli oyuncusu ödülünü ve aynı yıl Beijing Olimpiyatlarında Amerika Milli Basketbol Takımına liderlik ederek altın madalya kazanmasına yardımcı oldu.

Los Angeles Laker Kobe Bryant ile birlikte 13 yıl içerisinde 6 kez NBA finalinde boy gösterirken, 2000, 2001, 2002 ve 2009 yıllarında NBA şampiyonluğuna uzandı. Kobe Bryant ayrıca 22 Ocak 2006 tarihinde 55 tanesi ikinci yarıda olmak üzere bir maçta 81 sayı kaydederek NBA tarihinde toplamda ve ikinci yarıda en çok sayı kaydeden oyuncu oldu.

Kobe Bryant 11 temmuz 1996 tarihinde NBA Draftında genel sıralamada 13. seçilerek Charlotte Hornets'ten Vlade Divac ile takas edilerek alınırken, Kobe Bryant NBA tarihinde 25.000 sayıya ulaşan en genç oyuncu konumunda bulunuyor. Bu sezon öncesinde Kobe Bryant Jerry West'i geride bırakarak her zaman Los Angeles Lakers'ın kazanmasına liderlik eden oyuncu olurken, NBA'in sayı liderleri sıralamasında 12. sırada bulunuyor. Kobe Bryant NBA'de bu sezon oynadığı 70 karşılaşmada ortalama 38.8 dakika sahada kalırken, 27.2 sayı, 5.3 ribaund ve 5.1 asistlik ortalamarı şeklinde bir performans ortaya koydu.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 3rd 2010, 11:28 am

Garnett'e ağır ceza!
Boston Celtics'in forvet oyuncusu Kevin Garnett Ulusal Basketbaol Derneği tarafından 25.000 dolar para cezasına çarptırıldı.

Çarşamba gecesi 109-104 mağlup oldukları Oklahoma City Thunder maçında olmayan kelimeler kullandığı gerekçesi ile Kevin Garnett Ulusal Basketbol Derneği tarafından 25.000 dolarlık para cezasına mahkum edildi.

2008 yılında Boston Celtics'in 17. şampiyonluğunu kazandığı kadroda bulunan Garnett, çarşamba gecesi oynanan karşılaşmada Oklahoma City takımında Kevin Durant'a verilen iki serbest atışa itirazı sırasında gereksiz kelimeler söylediği için bu cezaya çarptırıldı.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 5th 2010, 6:51 pm

Lakers&Kobe Kontrat Uzattı

Los Angeles Lakers Genel Menajeri Mitch Kupchak, resmi sitede yer alan açıklamasında Kobe Bryant'la 3 yıllık kontrat uzattıklarını duyurdu.

Lakers'ta beklenen gelişme oldu ve Kobe Bryant kontratını 3 yıl daha uzattı.

Mitch Kupchak açıklamasında, ''Biz bir kontrat üzerinde anlaşma sağladığımızdan dolayı mutluyuz. Kobe 10 yılın boyunca Lakers'ın temel taşlarından biri oldu. 4 şampiyonluğun yanı sıra tarihte iz bırakan oyunculardan biri oldu.'' dedi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 5th 2010, 6:52 pm

Bucks'a Bogut Şoku

Phoenix Suns'la oynanan maçta dirseğinden sakatlanan Milwaukee Bucks'ın yıldız pivotu Andrew Bogut sezonu kapattı.

Elinde kırık olan ve dirseği çıkan Bogut'un sezonun geri kalan kısmında takımdaki yerini alamayacağı açıklandı. Yıldız oyuncunun play-off'larda forma giymeside şüpheli.

Verilen bilgilere göre Bogut'un 6 hafta takımdan uzak kalabileceği belirtildi.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 5th 2010, 6:56 pm

Rondo tarihe geçti

Boston Celtics'in yetenekli oyun kurucusu Rajon Rondo, Celtics tarihine adını yazdırdı. Başarılı isim, Celtics'in, geçtiğimiz Cuma gecesi evinde Houston Rockets'a uzatmada 119-114 yenildiği maçta 10 asist yaptı ve kulüp tarihinin bir sezon içinde en fazla asist yapan oyuncusu oldu.

Bu alanda eski kulüp rekorunu elinde bulunduran 50'li yılların NBA efsanelerinden Bob Cousy, bir sezonda 715 asist yaparak kulüp rekorunu ele geçirmiş ve bu rekor günümüze kadar hiç bir Celtics oyuncusu tarafından kırılamamıştı.
Psychopath
Yönetici
Yönetici
Psychopath

MesajKonu: Geri: Haberler   Haberler - Sayfa 42 Icon_minitimeNisan 7th 2010, 6:14 pm

Şöhretler Müzesi'ne iki yıldız daha...
NBA tarihinin önemli isimlerinden Scottie Pippen, Karl Malone ve Dennis Johnson, 2010 yılında Şöhretler Müzesi’ne dahil edilen oyuncular oldular. 1992 yılında Barcelona’da düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda NBA oyuncularından kurulu ilk ABD Ulusal Takımı'nda forma giyen Scottie Pippen ve Karl Malone, Şöhretler Müzesi’ne girdi. O dönemde rakiplerine büyük üstünlük sağlayan ABD Ulusal Takımı’nda Magic Johnson, Michael Jordan ve Larry Bird gibi isimler de bulunuyordu.

Efsane Chicago Bulls’da Michael Jordan’ın liderliğinde takımın en önemli parçalarından biri olan Scottie Pippen, 6 şampiyonluk kazanma başarısı göstermişti. 1987/1998 yılları arasında Chicago Bulls forması giyen Pippen, 1998/99 sezonunda Houston Rockets ve 1999/2003 yıllarında da Portland Trail Blazers organizasyonunda yer almıştı. Pippen, 2003/04 sezonunda ise ilk NBA kariyerine başladığı Chicago Bulls’a geri dönmüş ve kısa bir süre de burada oynamıştı.

7 kez All-Star olma başarısı gösteren Pippen, NBA kariyeri boyunca 1178 karşılaşmada 34.9 dakika süre almış ve 16.1 sayı- 6.4 ribaund- 5.2 asist ve 2.0 top çalma rakamları elde etmişti.

Şöhretler Müzesi’ne dahil edilen bir diğer oyuncu olan Karl Malone ise 1985/2003 yıllarında Utah Jazz ve 2003/04 sezonunda da LA Lakers’da forma giymişti. 12 Kez All-Star seçilen ve kariyeri boyunca şampiyonluk sevinci yaşayamayan Malone, 1476 karşılaşmada 25.0 sayı- 10.1 ribaund ve 3.6 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

52 yaşında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Dennis Johnson, Şöhretler Müzesi’ne dahil edilen bir diğer isim oldu. Üç NBA şampiyonluğu bulunan Johnson, Larry Bird'lü Boston Celtics kadrosunda yer almıştı.

Haberler
42 sayfadaki 43 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 22 ... 41, 42, 43  Sonraki